Младите републиканци

Alexander_Velkov.jpg

Александър Велков

се готви за битка с тоталния дефицит на справедливост в държавата и неработещите институции, и затова се е ориентирал към юридическите науки. Иска да завърши право в България, но и да специализира в чужбина, за да разшири мирогледа си. В свободното си време обича да спортува и да ходи за риба. 


Gavril_Vajarov.jpg

Гаврил Въжаров

е роден през 1995 г. в София и още е ученик. В момента завършва средното си образование в 73-то СОУ „Владислав Граматик“. Иска да получи образование в чужбина, но пък да прилага наученото у нас, като се върне да работи в България. Говори свободно три езика – английски, немски и руски, а се увлича и от света на компютрите. В свободното си време спортува – ски, туризъм, кайт сърф. 

Daria_Stratieva.jpg

Даря Стратиева

e на 19 години и е от София. Завършила е 164-та ГПИЕ "Мигел де Сервантес", по-позната като Първа испанска гимназия. По-късно алтруизмът й я отвежда в Медицинския университет във Варна, където в момента е студентка по дентална медицина. Ентусиазмът й да помага на хората я привлече и към младежката организация на „Република БГ“.  

Svetoslav_Boyadjiev.jpg

Светослав Бояджиев

е студент по право в СУ „Свети Климент Охридски”. Роден е през 1994 г. в София и е завършил е 73-то СОУ „Владислав Граматик“. Владее три езика - английски, немски и руски, интересите му са в областта на юридическите науки, историята и политиката, а в свободното си време спортува. 

IMG_07112013_134027.png

Теодор Кръстанов

е студент по бизнес администрация във Виена и е в основата на изграждането на младежко ядро на ПП „Република БГ” в Австрия. Роден е в София през 1994 г., завършил е 73-то СОУ, по-известно като Втора немска гимназия. Теодор владее три езика - английски, немски и руски, а интересите му са в областта на финансите и политиката. Любимите му спортове са тенис и ски. 

Регистрация
?