22 Август 2016

„Газпром“ закри фирмата си за „Южен поток“

Компанията „Газпром“ разформирова департамент 337 (който по-рано се наричаше „департамент по управление на проекти“), заявиха няколко източника от отрасъла, предава Интерфакс, цитирана от Фокус.

„Газпром“ закри фирмата си за „Южен поток“

Департаментът, непосредствено подчинен на председателя на борда на „Газпром“, беше създаден през 2009 г. На него бяха възлагани задачите, свързани с реализацията на проекта „Южен поток“ на територията на Русия, Европа и в частта за строителство на морския участък.

За времето на съществуването на департамента, неговото ръководство редовно се отчиташе за етапите на реализация на проекта: преговори и споразумения с европейските партньори, работата по получаване на съгласие за строеж, създаване на съвместни предприятия в страните от Европа за строежа на сухопътните участъци и др.

 

Бележка на редактора

Във времето на неолиберализма, което значеше кой каквото докопа, съобразно законови и беззаконови врътки - негово е, мнозина се идентифицираха с отркирието, че "каквото хвърчи, лапа се".

Е и за мнозина, уж "учени" просветени даже хора тъй стана. Налапаха повече отколкото могат с извинение да ....изходят. Едни коли, други жени, трети предприятия за фафли които и цитанетата не харесват. Страхотия и пълна пазарна бъркотия.

Сига ще ги чуете и от ляво и от дясно /ако и да не им пука от дислокацията/ че това нашето не е държава, че ще се свършим апокалиптично, ако не им пуснем в канчето, там да си платят за непосилните дългове и разни шашави "проекти" с  които и Европата се опитаха да оберат.

Че пообраха бая, ясно е . Но Чичо няма на връща. Не, не поради воля да остои на бандюги, олигарски кръгове, мрежи от владетели на "публични поръчки",  "дизайнери на публични частни партньорства" и тути кванти мошеници, които се навъдиха по нашете предели Балкански.

Един вика огън да ги гори. Но вместо тях пламнаха Пловдивските тютюневи складове. Че вие любезни не разбрахте ли че преди да се справим с бежанците, тези хлебарки вътршешни трябва да  плеснем върху челото си. Той и Левски го бе рекъл, но кой да чуе.

Тогава хак ще ние, но вярваме няма за дълго, тъй като ей на есен идва, дървата ги подпалиха, пари няма, на инвалидите мизерни иждивения от по 160 левеца отпускат. Значи погребват това, което остана от демографкия срив Български

Че как ги не е срам да се возят в Мерцедесите и да ходят по събори с меки кинтки сред един народ, който отдавна ги няма за никой. Иначе там на предната линия от Татово време все се докарарваха някакви никакъвци . Да викат да живей и де се хилят.

Е тази вече стана гадна мимикрия. И всеки нормален си извръща очите. Да не се окьорави, нали разбирате от лустрото и ....лъжата че все сме добре, някак си и оцеляване даже.

 

< Назад към всички новини
Регистрация
?