Дискусии

Ще свалят ли студентите правителството на Пламен Орешарски?

Назад към всички дискусии
автор: Република БГ
дата: 01 Ноември 2013 10:30:44

Молим за Вашето мнение по въпроса.

11

Коментари

-

автор: Маргарита Ангелова
дата: 2014-06-02 07:12:57

Правителството на Орешарски и извънземните не могат да го свалят с мирни средства!

автор: Милен Атанасов
дата: 2014-03-23 20:18:05

Искам да уточня, че ако се правят протести, те трябва да бъдат без насилие, защото много хиени в момента само това чакат, за да разграбят "страната, която име нужда от Демокрация". Поради тази причина изписах толкова много в предния ми коментар. В момента нашите дупели*ци само това чакат, за да дадат България на тепсия на чуждите интереси. Много съм директен, знам, но това е положението, не можем да си затваряме очите.

автор: Милен Атанасов
дата: 2014-03-23 20:09:40

Според мен, гледайките конфликтите и "протестите" в Афганистан, Сирия, Косово, Либия, Ирак, Украна и другите, можем лесно да заключим, че САЩ финансират дразгите (да, има официални доказателства вече в интернет как САЩ са вложили 5 милиарда долара в организирания тероризъм в Киев, така и как са финансирали афганистански терористи; да не споменаваме войните за ресурси в Ирак и Афганистан, които бяха започнати по измислени причини, така и останалите десетки войни преди това, водени от САЩ и НАТО все по подобни поводи), за да може след това да разграбят ресурсите на тази страна. Не, не си мислете, че съм голословен! Аз само услужливо предавам думите на белгийския евродепутат, който каза всичко това в ПРАВ ТЕКСТ без да лиже задн*ци на никого - пълното му изказване можете да намерите тук: "В Белгия назрява нов скандал. Един млад евродепутат обвини че страните от Европа незаконно свалят правителства под натиска на САЩ. Той предлага излизане от Евросъюза и НАТО… Толкова откровено и твърдо изказване никога не е чувано от европейските политици." http://pesho.blog.bg/politika/2013/12/06/shokirashto-izkazvane-na-belgiiski-evrodeputat.1216236

автор: shteryo karabahchiev
дата: 2014-03-19 19:51:42

не

автор: Христо Измирлиев
дата: 2014-01-27 18:11:12

Прави впечатление масовата практика на настоящите управляващи за изключително тайно, бързо и стегнато съставяне на обслужващите ги нормативни актове, като единствено сагата по изработване на Изборния кодекс и „широкия обществен дебат”, който беше анонсиран по повода, някак си се опитва да създаде илюзорната представа за участие на гражданите във властта и управлението.Подобен подход на нормотворчество е типична илюстрация на създаване на ексклузивна институционална среда, чиято цел е да съхрани и увековечи статуквото на малката група властимащи в съвременното българско общество. Прави впечатление също така и затвърдената поносимост на обществото към подобен механизъм на създаване на закони. Голите протести срещу един недефиниран морал в политиката не биха могли да доведат до утвърждаване на върховенството на институциите и подобряване на обществено- политическата среда, докато не бъде преустановена досегашната нормотворческа практика.Ние от „Република БГ“ се обяваваме за пълна прозрачност при подготвянето и изработването на нормативни актове от всякакъв ранг, за широк обществен дебат на всяко едно нормотворческо предложение и обсъждане на всеки отделен мотив за промяна на съществуващи законови текстове или въвеждането на нови такива.\r\nДокато има текстове от анонимни автори и позиции които не са отворени за обсъждане не можем да говорим за морал, когато на практика по нищо не се отличаваме от тях. Всички в началото бяха нови и неопетнени.

автор: Христо Измирлиев
дата: 2014-01-25 13:19:19

Каквато ни държавата, такива ни и протестите. Щом не сме ние при тях или те при нас, значи осен държавата още нещо не е наред. Има ли мислещи хора?

автор: Георги Цветков
дата: 2013-12-05 12:00:20

Много добре знаят какво искат. Проблема е в останалите хора, които не знаят какво искат. Колко от хората, които ги подкрепят, са излезли на площада, за да го покажат??

автор: Zhivko Dimitrov
дата: 2013-11-08 13:31:20

Te ne znaqt za kakwo protestirat ta kamo li da go swalqt

автор: Тодор Павлов
дата: 2013-11-04 17:09:13

Не мисля, че ще успеят. Както каза днес сутринта един от гостите в сутрешния блок на бТВ - студентите трябва да осъзнаят, че за да успеят не е важно колко време ще издържат да протестират, а колко широко ще се разпространи протеста. Трябва да се търси по-голяма подкрепа.

автор: Santa Klaus
дата: 2013-11-04 14:09:51

Дано студентите да осъзнаят ,че единствено заедно и обединени могат да постигнат общите си искания.Подкрепям Ви на 100% и споделям вашите искания.

автор: Вероника Тодорова
дата: 2013-11-01 15:07:32

Революциите на студентите винаги са успявали. Дано и този път младите, будни и умни хора да успеят да доведат нещата до край и да съборят от власт това безсмислено правителство!!! Аз съм с тях!

Регистрация
?