Дискусии

Мислите ли, че ще се стигне до смъкване имунитета на Волен Сидеров, след действията на прокуратурата?

Назад към всички дискусии
автор: Република БГ
дата: 08 Януари 2014 15:15:45

Кажете ни, според вас, навременни ли са действията на прокуратурата с искането за сваляне имунитета на Волен Сидеров?

6

Коментари

-

автор: Маргарита Ангелова
дата: 2014-06-02 07:11:51

Действията на прокуратурата не са адекватни нито към Сидеров, нито към Цветанов, нито към Пеевски, нито към Бареков.... Към никого! Тя се е превърнала в четвъртия правителствен член и работи по поръчка на Кабинета. Когато става дума за дела, не касаеща Кабинета, ръководно и основно мотивиране има тежестта на \" кесията\"! Ако нямаш такъв атрибут, или ти е твърде малък, върху теб се стоварва цялата тежест на закона!

автор: shteryo karabahchiev
дата: 2014-03-19 19:49:42

не

автор: Христо Измирлиев
дата: 2014-01-10 18:40:16

Свети великомъченик Волен Сидеров. Това ли искате??????? Постъпката му е отчаян опит да избегне предсмъртната политическа агония. Затвора ще му осигури десетилетие политическо присъствие и безплатен билет за парламента. Демократична България изхвърли от политическата сцена Жорж. Вече е ред и на Волен. Нужни са последователни действия в посока изобличаване на псевдо патриотичната демагогия която изповядват политическа партия атака. Волен Сидеров е явление. Нужна е присъда срещу явлението. Волен в затвора ще се превърне в легендарен боец в името на българщината.

автор: Иван Иванов
дата: 2014-01-09 09:50:22

Много ми е интересно сега господата управляващи как ще завъртят нещата, за да може Волен Сидеров, този съвременен \"Атлас\", държащ комичното правителство, което имаме, да запази депутатското си място и да се размине със затвора. Искрено се надявам да се стигне до отнемане на имунитета, а после със пълна сила да се приложи закона, така че този .../чудя се какви нарицателни да изпозвам за подобен индивид, но нека не слизаме на неговото ниво/ очевидно разстройващ нормалната обществена атмосфера човек, да попадне там, където отдавна трябваше да е.

автор: Христо Измирлиев
дата: 2014-01-08 18:54:26

Безобразие. Господин Сидеров е на път да се превърне в мъченик. Не премахване от високите постове и беззъби прокурорски проверки, а широко обществено порицание срещу безбройните безобразия които извърши и подкрепи. Най-големият национален предател. Позор за милионите достойни българи.

автор: Иван Генов
дата: 2014-01-08 15:32:44

Много се надявам да се стигне не само до сваляне на имунитета, но и до осъждането на Сидеров. За съжаление, вероятността е малка.

Регистрация
?