01 Май 2016

9 шофьорски книжки отне полицията в София

Служители на столичния отдел „Пътна полиция“ отнеха девет шофьорски книжки и спряха от движение 11 автомобила, информират от МВР. От полицията отчетоха резултатите от операции, проведени в периода 15-17 април и 29 април–1 май.

Учете се от КАТ бе братя държавници и политици. Обърнете хастара на  кетапите  за средно аритметично, че и " по три виши" даже образование , с   които мнозина се пъчат. Че и кариера направиха, даже.

Та най. сетне да видим кой  вежди рисува кой ни вади очите. Като на Самуил воините, без да сме ходили на люта бран даже...Всичките битки губим поради лъже грамотници.

Пък и няма кой да върви подире им и да ги кара да си събират изтърсеното.... Е, как да мръднем тогава напред и където си не полага сред други народи?

Като сме ги оставили ей такива да ни се качат по главите. 

За чиста и справедлива Република!!

Бележка на редактора 
************************

Акциите са били за неправилно паркирани автомобили, предимно в централна градска част на столицата, пред увеселителни и питейни заведения, както и за контрол по безопасността на движението по пътищата. Инспекциите на пътните полицаи, заедно с представители на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация” и “Центъра за градска мобилност”, са се осъществявали предимно през нощта.

Общо са проверени 170 моторни превозни средства и 170 души. На 144 водачи е извършена проверка за алкохол, репатрирани са общо 47 автомобила.

В хода на акцията са съставени пет акта на водачи, шофирали след употреба на алкохол, съставени са общо 17 акта и 29 фиша за различни нарушения сред които неправоспособност, нередовни документи, неправилно паркиране и други нарушения на Закона за движение по пътищата.

Отнети са девет шофьорски книжки, спрени са от движение 11 моторни превозни средства.

Източник: Фрогнюз

< Назад към всички новини
Регистрация
?