24 Септември 2013

„Република БГ”: Гражданите по места сами трябва да издигат лидерите си!

Наблюдавайки актуалната политическа обстановка в страната и по-специално проблемите, възникващи в комуникацията между централите на старите партии и техните местни структури, ПП „Република БГ” иска категорично да заяви, че един от водещите стълбове в програмата й е „Политика от хората за хората”.
Водени от този принцип ние в ПП „Република БГ” декларираме, че при изграждането на местните ни структури, водеща ще бъде ролята на регионалните представители и редовите членове на формацията ни от страната. Местните лидери на ПП „Република БГ” ще бъдат издигани от съответните регионални организации, без намеса от централното ръководство, защото ние вярваме, че хората по места най-добре познават своите естествени водачи, а онези, които са заслужили доверието на съседите, познатите и приятелите си, могат да заслужат и това на всички български граждани.
По време на избори за кметове и общински съветници кандидатите за съответните постове и номинациите за местните листи ще бъдат изцяло определяни от местните структури. В предизборните кампании за национални избори две трети от кандидатите за листи ще бъдат определяни от местните структури на партията, а само една трета от централата на ПП „Република БГ” в София.
Водени от тези принципи, се надяваме и вярваме, че ПП „Република БГ” винаги ще издига най-достойните от нашите съграждани, които познават политическата и икономичската обстановка в своите региони и ще бъдат максимално полезни на България. Вярваме, че само така нашата партия ще се превърне в инструмент за реално решаване на всички проблеми и несправедливости в държавата.

< Назад към всички новини
Регистрация
?