30 Декември 2015

Бойко Ноев: Трябва да спрем пълзящата ислямизация

България трябва да спре пълзящата ислямизация, каза бившият министър на отбраната Бойко Ноев в предаването „Тази сутрин“ по бТВ. Според него страната ни трябва да изтрезнее, а това, което се случва е само върхът на айсберга.

„Трябва много добре да си направим сметките къде са нашите интереси, къде са нашите служби, армии, полиция и т.н.”, категоричен е Ноев. По думите му, това, което се случва в ДПС, е вътрешна борба за власт, повод за което е намерен чрез руския самолет.

„Нека да видим какво ще бъде сега отношението към Пеевски, към произхода на неговите богатства, към съдебната реформа и към влиянията в съдебната власт. Ето от тези важни неща ние ще можем да съдим дали ДПС е наистина патриотична партия, каквато се надявам тя да бъде. Там има много свестни хора”, посочи той.

„За мен Местан и Пеевски не са дразнители, а са едни индикатори, по които предстои да съдим как ще се развие тази партия, която е важна, системна партия за България”, добави Ноев.

Според него това, което се случва не е конфликт между Русия и Турция на територията на България. „Прекалено опростенческо е това виждане, проповядвано и от някои български политици, че това е битка между евроатлантизма и путинизма. Това не е така. Това, което виждаме отново е един вътрешнопартиен конфликт, борба за власт в партията, опит на Турция да изземе партията на Доган, станало по начин, който показва много недъзи на българското общество и политика”, посочи той и допълни, че за него не е важно дали ще има ДПС-2, а как всички ние ще укрепим държавността.

 

Още от категорията

 
 

3 коментар/a

 
Да спрем пълзящата НОЕВИЗАЦИЯ ДЕСАЦИЯ на 29.12.2015 в 23:11
Тоо кат помна кат го докараха по военна шуба да са прай на войскар, па той кагебист и в червата ФАФАФАФФА Те затва тичат мамашките да са женат за турци и гърци и сирийци даже кат ЛУДИ щот нали СТалин им изби мъжете ги фърли кат луд в лапите на Хитлер, който де ги изби, де ги зе плен, па след войната Сталин си прибра сички пленници и си ги прати в Сибир и там си ги доизби тиииихичко, па след него и Хрусчев, дет хрускаше живи ора кат луд, после и геносето Бреньов дърт маймун и после плеядата от кагебисти дет раздадоха националното богатсво само между кагебити, квот същото стана и в България дето разни момченца от селата ги обезземлиха и те отидоха в града да учат ужким за инженери па те станаха мицове да ги еба и в мицовете и после са присламчиха към ВР, ВКР, ДС, е такива прокагебиски структури и цела БЪЛГАРИЯ разпарчедисаха тва политика, земи, партий, фирми, заводе, сичко си разпределиха на МАФИОТСКИ ПРИНЦИП КОЗА НОСТРА между тях си, на един такъв ебах жена му пред дъщеря му и обратното на гроба на баща им ФАФАФАФ а на ДВАТА МИЛѝОНА БЪЛГАРЕ НА ЗАПАД тее същите викат "МЕЧО ПУХЧОВЦИ" щот сме били уж романтични, ма да ги посъветвам отсега, щот ша има бая романтика кат дебаркираме с ЛИНКОРИТЕ ша ги стържем тее селските ПУТИНОВЦИ ЕДИН ПО ЕДИН ПО СПИСЪК да видим кой кво е крал и прал и ебал, така само шса опрай ЧИЛЕ
 
КОЙЧО на 29.12.2015 в 18:06
Аре и тоя почна путенските номера. Че какво лошо има в ислямизацията? И без това нашите "управляващи" не са в състояние да се справят с управлението на една държава, значи трябва да дойде ня#КОЙ отвън. Все едно #КОЙ.
 
JJJ на 29.12.2015 в 11:07
Ислямизацията пълзящо, бавно и полека ни обгръща в задушаващата си прегръдка. Алчните прасета в стремежа си да не отърват кокала, не искат да приемат нито един закон срещу ислямизацията, както вече отдавна правят в другите Християнски държави, като Австрия например. Никъде, в нито една европейска Християнска държава няма толкова джамии на глава от населението, колкото в България! НИЕ СМЕ НА ПЪРВО МЯСТО ХРИСТИЯНИ, А ПОСЛЕ БЪЛГАРИ И ЕВРОПЕЙЦИ. Християнската ни принадлежност е по- важна и ни Е по- скъпа от всичко останало на този свят!
 

Напиши коментар

 
 
 

Скандалът

 

Изгубената България

 

Кино

Франсис Форд Копола: Холивуд се продаде

Франсис Форд Копола: Холивуд се продаде

"Не ми харесва идеята, че един филм трябва да породи серия от филми. Обичам филмите да са направени по лични причини, а не защото трябва да се правят пари. Трябва да се поемат рискове. Да се направи ф...

Вътрешни гласове

„Опитвам се да променям хората, но не с власт, а с красивото, което им давам, което те ще усетят, когато съпреживеят с мен един час или пет минути на сцената. Господ ми е дал тази власт и аз нямам нуж...

Историята на една снимка

Новогодишните обещания на Мерилин Монро

Новогодишните обещания на Мерилин Монро

28.12.2015 11:27 257
 

Музиката на Гласове

Bach Double Violin Concerto - Yehudi Menuhin And David Oistrakh

Bach Double Violin Concerto - Yehudi Menuhin And David Oistrakh

 

Стани фен

< Назад към всички новини
Регистрация
?