27 Февруари 2016

Борисов: Готвя се за война

Не искам избори – това е пагубно за държавата и няма да ги предизвикам, но се готвя за война. Това каза премиерът Бойко Борисов пред млади активисти от ГЕРБ в Сандански.
 
Борисов заяви, че се надява Николай Ненчев да подпише споразумението между ГЕРБ и РБ. „Много е смешно. Това е все едно Цветанов да остане в опозиция на кабинета, а аз да съм премиер. Радан е в опозиция, а Москов – министър. Ненчев – шеф на военните сили, да го реши този парадокс, защото на мен ми омръзна”, каза премиерът.

Премиерът беше категоричен, че няма да произлезе нищо добро от проверката на временната парламентарна комисия „освен да влоши отношенията на страната ни и с Русия, и с Турция.

„Реакциите от двете страни са много остри. И то в момента, в който търсим максимално добра координация за справяне с мигрантската вълна”, каза Борисов. „С близо 3 млрд. сме ощетили контрабандистите.

КЗК нямаше да набере тази смелост, ако не усещаше волята на правителството. Ако правителството не беше изпратило докладите в КЗК, какво зачение има, че Мартин Димитров бил казал нещо”, каза Борисов.

Бел. на редактора

Както се казва на чист англосаксонски Bulshit. Не че и Чичо не си дава сметка. На война като на война. Стига "наш Керенски" да не избяга през задния вход в ...женски одежди. Което може и да му отива, според мнозина....Макар, че на всички е ясно, че Октомврийската не е лъжица за нашата уста.

Тъй, че де що е време - за "сите нас бъларе" работи, уверяват дървените ни статски философи на НПО и какви ли не там хранилки.

Само дето все повече хорица остават без работа, пари, че и надежда, даже...Но и то е фактор в политиката, уверяват по- просветени. Като опре ножа до кокала, току виж изпищяли....комшиите.

И се притекли на "помощ". Жална ни майка тогава. Първо себе си ще нахранят, че сетне и това, което остава сред бежанци, несретници, многознайковци даже, които все викат, че страшно нямало. Да, бе да.

< Назад към всички новини
Регистрация
?