27 Февруари 2016

Борисов: Нужна ли е тази комисия за Русия и Турция?

Бойко Борисов на младежкия семинар на ГЕРБ в Сандански. Снимка: 24 часа

Не мога да се меся на парламента, но се обръщам към Цветанов - помислете за тази комисия за Русия и Турция. Нужна ли ни е? Руската федерация пренасочва своите туроператори към България. 67% повече заявки имаме за лятото само за Бургас, каза премиерът Бойко Борисов пред над 150 младежи от младежка група ГЕРБ в Сандански. 

Тъкмо оправих нещата по отношенията с Русия. Не ви се меся на парламента, но на моя заместник в партията и шеф на партийна група му препоръчвам да прояви цялата си дипломация и да намерите решение. Така премиерът се обърна към неговия заместник Цветан Цветанов. 

Не е приятно двете външни министерства на Русия и Турция да ме заливат с ноти и да се чудим какво да правим. Това ми е молбата, но вие в НС ще решите каквото прецените, заяви Борисов. 

Бележка на редактора

Демагогия, или ...политическа мимикрия. Решете сами. Има няма мандат и половина ББ старателно се погрижи да изкопае ров между Русия и европейска  България. То не бяха тръби, потоци, "хъбчета" и какви ли не въртели.

Сега пред "подрастващите политици" , събрани от германската фондация "Ханс Зайдел" за да похарчат полагаемото за полит.просвета на германските данъкоплат;и за една "кауза" на несигурни национални елити, които вървят подир "каруцата с оркестъра", Бащица пак си седи на капрата в ролята на полит Андрешко.

Хем оставя съдията в каруцата сред блатото, хем вика : " Ти се завий, аз утре пак ще дойда"...Да, ама не. И на чичо от Байлово, да не говоим за българския гражданин с току що измити гурели от очите му е ясно, че връщане няма.

Само "лакардии" остават, да ги записват в своите анали историци, сетне да ги интерпретират, "Ти ли ме бутна, или сам паднах....".Верно е само, че кой каквото си направи, друг не може да му го стори.

< Назад към всички новини
Регистрация
?