14 Април 2016

Господ ми е свидетел, че не стоя зад свалянето на карикатурите

 


Така премиерът Бойко Борисов увери журналисти, че няма нищо общо със свалянето на карикатурите на Чавдар Николов от сайтовете на "Нова тв" и Vbox7. Министър-председателят определи обвиненията, че той стои зад това, като "пореден опит да ми извадите очите".

"Във времето на "Фейсбук" и интернет да сваляш информация, това е самоубийство", заяви Борисов, цитиран от агенция "Фокус", и изтъкна, че никога досега не си е позволил да каже и една дума на някой карикатурист или журналист. "Нито съм звънял в "Нова телевизия", нито съм се сърдил", каза той.

"С моето име и моя образ вече над 10 години куп карикатуристи си изкарват прехраната. Всеки ден – вестници, телевизии и къде ли не", заяви той и попита дали е виновен, че "някой си цензурира своята телевизия или своя вестник".

Премиерът обеща да публикува в официалния си профил във Фейсбук всички карикатури с неговия образ, които излизат в медиите.

Източник: Дневник/Капитал

Послепис на редактора

Номерът на Тато, който младите не помнян. Няма как, нали? Когато и бащите и майките им си мълчаха, да не чуе ....Дявола. Най- често обитаващ съдесния апартамеент по тоталитарно време, което уж си било заминало веднаж за винаги.

Глупости. Ти го гониш под кревата, то скача през прозореца.  Така и с новия- стар закон за" борба с корупцията" на вицепремиера /по стечение на обстоятелствата/, с който из тези дни пак  ще атакува представителите на демокрацията у нас

Айде да видим дали не им изпи Чавка онова там сивото, по горе до дупка. Нашата е лесна. Нали - ще си траем и ще светне.

Което е друг синтез на нашето бягство от отговорност, когато някой там трябва да вееди печения пепер из жарта, пък ний с вас да похапнем, ако ни се даде, рабирасе...

Но тъй като по нашите земи Български сме си милозливи и този дето и съчка за огъня го мързи да донесе - получава. Че за вземе да го стъпъпче  с чувсвтво на прецакана справедливост.

Сетне виж  пламнал и  Плавника. Не че в Македония, пък и околните нам добросъседи не се е почнало.

Притответе си ведрото, братя. А на първо време метлата с вършина. Не , не тази с която дадовчете ви метяха кошрата от фъшкиите. Те вече се подкладиха.

Затова ни трябват по наедро кастрени. Пръчки - без листа. С тях се туши боклукът на историята, че ....кръв да няма.

Пази боже ние достатъчно сме я дали комуто трябваа и кому не трябва...

< Назад към всички новини
Регистрация
?