23 Декември 2015

Ердоган назначи Главния мюфтия по времето на кабинета Борисов 1

На челната снимка: Ангел Джамбазки

 

Филмът „ България, моята земя” е стар. Важен е моментът, в който е излъчен. Това стана след посещението на премиера на Турция Ахмед Давутоглу у нас. това каза евродепутатът Ангел Джамбазки по БТВ.

Това не е исторически филм, а чиста пропаганда. Турция от 20 години работи в посока на промяна на историята. Този филм се вписва идеално в теорията на Давутоглу. Това е нагла подмяна на историята.
 
Трябва МВнР да реагира сериозно. Ердоган назначи Главния мюфтия в България. Той е държавен чиновник. Това беше направено по времето на първото правителство на г-н Борисов.
;
Българите - мюсюлмани са наши братя. Те не са турци. Те не покриват поня
тието „различни” от нас. Към днешна дата Турция води агресивна политика-намесва се в Ирак, опитва се да анексира територия на Сирия. Доктрината е да се възстанови Османската империя. Този филм е част от тази доктрина. В момента страната ни и Европа нищо не правят. Европейските политици са ампутирани от защита на национални каузи. Виждате какво се случи с Ахмед Доган, който не е турчин по произход.

Сегашното ръководство на ДПС е протурско. Декларацията му беше написана в турското посолство или Анкара, няма значение. Евродепутатите на ДПС защитават интересите на Турция. Турция има три възможности за влияние-през ДПС, НПСД, за което се твърди, че има връзка с турските служби и мюфтийството. То изпълнява политическата линия на турската държава.

Турция се опитва да се заяви като геополитически играч във време, в което границите на държавите се променят. Винаги съм се отнасял с опасения към Ахмед Доган. Той казва, че ДПС се е превърнало в инструмент на турската политика, заключи той.

Източник: Фрогнюз

< Назад към всички новини
Регистрация
?