24 Март 2016

ЕС обмисля да затвори българо-турската граница за мигранти

ЕС обмисля да затвори българо-турската граница за мигранти

 

 

Европейският съюз води консултации за евентуално затваряне на българско-турската граница заради кризата с мигрантите.

Това заяви при пристигането си в Брюксел за извънредната среща на министрите на вътрешните работи и на правосъдието от ЕС австрийският вътрешен министър Йохана Микл-Лайтнер, цитирана от ТАСС, предаде БТА.

"Необходимо е балканският маршрут да бъде закрит. Сега работим, обсъждаме затварянето на границата между България и Турция", каза тя.

 

Източник: Фрогнюз

И защо премахнахме Кльона? Защо ги ручахме толкоз години ..."жабетата". Да дойде някоя евро мадама, ако и там министър на вътрешните работи, колежка на нашата тук колежка социоложка да ни каже че пак трябва да снасяме за тел. Командировъчни, набързо скроени войнишки палатки, даже, с  доставка на чай и по 3 консерви на ....три дена. При мокри и пропускащи "Кубинки". Когато жената звъни /ако има обхват там де/ през половин час да пита - "Пешо, как си? Децата питат кога ще си дойдеш2"

Е, чакайте да чуете отговора. Пък ако предпочитате звъннете на мин. на Войната, или както вече и казваме Отбраната. За "чейндж" може и на този на вънкашните работи. Сиреч Министерството на външните -  ' син Митев. Той има отговор за всичко. 

Равносметката е обаче - отсега може да се каже -  развален комшулук, за който ще плащаме "сите българи". Под надзора на ЕС който може и да пусне нещо в кесето, а къде ще иде то е съвършено отделен въпрос.

Най-вероятно пак мърцина. Или по- точно в бюрократично-казионната канавка.

Това е положението - братя българи -  който не му харесва, да се обади на смс, или там ....да се провикне най малко през балкона с каквото му е на душа

 Все от полза е. Релакс, дето му викат по бтв и другите там свободни нашенски медии. Дай боже всекиму разтоварване, при тове да си го плати, нали? 

 

< Назад към всички новини
Регистрация
?