04 Февруари 2016

Г-н Борисов, какво са ви направили българите, та ги наказвате с Кунева

Снимка: Булфото

От 1024 коментара за новината, че Меглена Кунева е новият министър на образованието, няма нито един, който подкрепя това решение. 100% от читателите са против. Статистиката е направена в 17,17 часа на 03.02.2016 г., два часа след гласуването в парламента.


Сборът от коментарите е съставен от сайтовете vesti.bg, news.bg, vesti.bg, segabg.com, clubz.bg, dnevnik.bg, dnes.dir.bg, marica.bg, dariknews.bg, plovdiv24.bg, frognews.bg. Във фейсбук положението е същото - хиляди мнения срещу избора на "госпожа всеядната" за образователен министър. Най-честото сравнение за избора на Кунева е с това за назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

Ето някои от коментарите:

  • Кунева-Пръмова като Делян-Пеевски. Тука има – тука нема… Че какво му беше на Пеевски, когато го подмятаха за шеф на ДАНС? Чисто съдебно минало, юридическо образование, следователски стаж ден-два… Кунева-Пръмова юрист, журналист, еколог, енергетик, евродеятел, царистка, гражданка и пр. па де дьо…. Кинти, дами и господа! Кинти и мангизи!
  • Няма страшно, Даниел Вълчев ще "оправи" всички ни! Гаранция ви давам! Те затова избраха Куневица, за да може да го върнат на бял кон като неин заместник, а дефакто той ще е сивият кардинал! Схемите са му ясни, пари има да се усвояват! Да разваляме седенката хора, време е вече. Всички с камъни пред народното събрание!!!!!
  • Още веднъж лъсна съглашателско-слугинската роля на "реформаторката" Пръмова, избрана именно по благоволение на КОЙ. Факт е, че 9 депутати на ДПС не участваха в гласуването, за да й осигурят решаващото крехко "мнозинство" от 5 гласа. Е, и на какво бихме могли да се надяваме от такъв тип "поборничка срещу статуквото" ?
  • "Новината, че вицепремиерът Меглена Кунева, която се бори с корупцията, е номинирана да се бори и с образованието и науката, предизвика радостни възгласи сред пациентите на клиниката в Карлуково. По този повод Наполеон от стая №6 изпрати писмо до Реформаторския блок, в което настоява кандидатурата й да бъде приета и от парламентарната група на РБ, та час по-скоро да бъде даден официален старт на нейната борба."
  • Кунева и нейният чантодържател Даниел Вълчев няма да оправят образованието, но ще си оправят финансите. Ох как ще ги оправят само. През това време децата ще сричат "Аз съм българче...", а родителите им ще броят стотинките.
  • Г-н Борисов, какво толкова са ви направили българите та ги наказвате с такива крадливи и омразни лекета като Кунева...

Източник: Фрогнюз

Бел. на редактора

И сега "кво прайми"? Ами нищо, както винаги. Кунева министер. Тя ще си мисли, че управлява а ние си оставаме .....неуправляеми. Пък може и децата да спрем от училище, докато им напечатат новите учебници.

Тя г-жа министерката ще се постарае, но както личи няма кой да хване "дикиш".  По простата причина, че фарсът с подмяната на Танев си е чиста бутафория. Една евро-чиновничка, която бърка елементарни "дадености" от българската култура, очевидно по закона на Паркинсън стигна върха на собствената си некомпетентност. Тогава?  До следващото раздаване. То няма да е задълго ,понеже картите на бг политиката оказала се най сетне на голям зор се оказват белязани. Някой има да пати за това , разбира се.

Този път няма да сме ние. Баста.

За чиста и справедлива република!

< Назад към всички новини
Регистрация
?