17 Юли 2016

Ген. Аспарухов: Ердоган е дирижирал преврата

Ердоган е бил подготвен за атентата. Очаквал го е. Това е контролиран от президента преврат. Планиран е за неделя, но нещо e наложило да се да избърза. С преврата Ердоган легитимира последващите действа. За 24 часа арестува над 2000 човека. За 24 часа реши проблем, който не е можел да реши години наред. Чакал е да започне преврата, за да се разправи със своите противници. Това заяви в „Комбина” бившият шеф на НРС ген. Бриго Аспарухов.

Ген. Аспарухов: Ердоган е дирижирал преврата
ген. Бриго Аспарухов

 

 


Ердоган се явява след преврата сам. Бащицата на нацията се явява пред народа си. Той е по-силен от всякога и се стреми да става още по-силен. Народът на улицата обаче трябва бързо да изтрезнее, защото може в еуфорията да подпомогне една диктатура.

Ердоган не се харесва нито на ЕС, нито на САЩ със своите радикални действия. Авантюра е да се прави преврат, тъй като има големи последици. Да припомним военната хунта в Гърция – след няколко месеца военните паднаха. Сега се получава обратният случай. Възможно е войниците да не са знаели в какво участват. Те са действали по нареждане.

Източник: Фрогнюз

 

Да чакаме много бежанци от Турция. Може да има масово преселение от южната ни съседка, предупреди генералът. 


Нашите дипломати не са подготвени. Само премиерът зае позиция. Къде бе Външно?! Трябва да си избираме дипломатите и най-вече посланиците.  

 

< Назад към всички новини
Регистрация
?