29 Юли 2016

И Тръмп, и Хилъри имат руска връзка

Има руска връзка при кандидатите за президент в САЩ. Доналд Тръмп и Хилари Клинтън имат истории с руснаци. И двамата кандидати не са приемани от американците. Блумбърг нарече Тръмп мошеник. Това заяви в „Още от деня” журналистът Тома Томов.

Тома Томов: И Тръмп, и Хилъри имат руска връзка
Тома Томов

Ако се проверят данъчните декларации на Тръмп, ще се види, че има връзка с руските олигарси. Хилъри с мъжа си пък имат 180 млн. долара от лекции.

Битката едва сега започва. Имаме битка между истаблишмънта и провокатора. Тръмп иска като антиглобалист да играе друга игра. Иска по съвсем друг начин да се бори с търговските договори.

САЩ са много разделени в момента. Никой не знае как ще се развие битката.

Обама заслужава Нобелова награда за мир. Не породи войни. Спря войната с Израел. Това, което не одобрявам, е историята с дронове над чужди страни.

 

Бележка на редактора

За тези на сцената, ясно, че се не знае зад коя завеса, ще бъде промушен Полоний. По Шекспир де, не че нещо днес е станало по различно. Няма ново и в прогнозите на Томата. Навремето изгря звездата му след някаквау доколкото ни е известна мимолетна среща с Кенеди. Или някой друг от американските големци, с което момчето /още с перчем/ направи и кариера в тоталитарните иначе медии. Все пак и при тях можеше да се свири я джаз, я там други напеви , макари под сурдинка.

Владее я тази апликация наш Тома, не може да му се отрече. Само че конспиративните теории, обикновено позоваващи се на недомвълки, или частична фактология - не хващат вяра в днешно време. Затова пък вършат работа за сензационния хъс на тукашни, че и далечни уж по свободни медии. Ми, четете, който си няма работа, може и да "поверва".

Твърде е възможно и официална Москва да се сюрпризира в този контекст. Но едва ли от Томата.  Там той е добре известен със сурдинката си. Но тя и медийната сурдинка има тази функция да каже нещо, което все пак не бива да се чуе докрай, понеже не е ясно ни в каква тоналност е, ни слушателят както се вика на колко е.

Все пак не хвърляйте бутилки по музиканта, плийз.  "Колтурни" хора сме, европейци, ако някой още се сеща де. Макар  за нашите просветени журналисти това никога да не е имало сериозно значцение, както още и още ще ни става ясно, май. Понеже в душицата ни живеят Гочоолу че и Дочоолу, ако разбирате какво искаме да ви речем.

За чиста и справедлива Република! И с хиляди извинения за което, де. 

< Назад към всички новини
Регистрация
?