16 Юни 2016

Жорж Ганчев: България ще бъде осъдена и за КТБ, както за АЕЦ ”Белене”

”За казуса с КТБ България ще бъде осъдена по същия начин както и за АЕЦ ”Белене”, това заяви в Пловдив кандидатът за президент на България Жорж Ганчев. Той коментира решението на арбитражният съд в Женева, който се произнесе в полза на ”Атомстройекспорт” в спора с Националната електрическа компания (НЕК) на България относно прекратяването на проекта за АЕЦ ”Белене”.
Жорж Ганчев: България ще бъде осъдена и за КТБ, както за АЕЦ ”Белене”
Жорж Ганчев и Кольо Парамов"За АЕЦ "Белене" дори смятам, че ще продължават да ни съдят. Пътят за България е сингапурския пример. Това означава, че страната ни трябва да се отвори за чужди инвестиции от Изтока. Говоря за Китай и Япония, а не за Русия. Освен това трябва да има строги наказания за виновните за държавни престъпления", каза Ганчев.

В Пловдив единствената досега официално номинирана кандидат-президентска двойка Жорж Ганчев и Кольо Парамов обявиха 10-те най-важни приоритета от управленската си програма. Част от тях са утвърждаване на трите независими власти-съд, полиция, прокуратура, намаляване на държавната субсидия на партиите, еднакви права и задължения на българските граждани.  

"Друга основна посока, в която трябва да се мисли е по какъв начин милион половина млади българи могат да се завърнат в родината си и да имат адекватно заплащане", заяви още Ганчев.

"Съкратените срокове, в които ще се обявят другите  кандидати за президент са манипулация за задържане на статуквото", категоричен е Кольо Парамов. По думите му е необходима смяна на съдебната система, на Закона за политическите партии, промяна в работата на Сметната палата, данъчните и финансовите институции.
 
Източник Фрогнюз
 
Бележка на Република Бг.
 
КЕЛЕШИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ПРЕХОД
 
На вас, любезни стана ли ви ясно, или още не? Келешите на българския преход няма да ви оставят. Един с рапира, друг вещ в банковия надзор, мигал и двете, а днес експерт соц. демократ ще ни докарат приказта от братя Грим. Да не повярваш. Май от къщичката на Баба яга идат и двамцата, любезни и благопристойни в своята наивност "българе".
Ама не ги гледайте тъпо, нали се разбрахме, кога Джордж Ганчев взе ей тъй от раз 17 процента. То е спомен от старите ленти, когато ептен се бяхе объркали в името на Демокрацията и Свободата
Да го помните Кире Либерало, който викаше на жена си в панелката от Перник  от ефира - слагай салатката и ракийката жено - ида си...
А сега кой да нареже салатка с пресен лучец и там още хрупкави краставички на Жоржи бой, че и Пъръмката с неговия Кенеди възел на вратовръзката, а?
Кой? Който иска бе.
Нека си пията там ракичето и да си обещават минали бешъли и още каквото им дойде на акъла.
София, пък за България да не говорим отдавна не вярва на приказки. Още по малко на менте ракии, за които трябва да реже салата от това, дето оцеля от градушката.
Ай, с гледайте там вашето менте.
До тук буше. Дано и други ни разберат.


За чиста и справедлива Република!!
< Назад към всички новини
Регистрация
?