11 Август 2016

Камов: Който и да е кандидатът на левицата, е неизбираем

 

 

 

Според Камов изборният процес е деградирал до такава степен, че не е избор и ти участваш в една машина, която произвежда резултат.

Нито един кандидат от левицата не може да бъде избран, защото базата, върху която се стъпва, е много слаба. Хората избират партийния кандидат и ГЕРБ успяха категорично да изместят БСП от тази роля, подчерта Камов и допълни, че вътрешнопартийните спорове в БСП са буря в чаша вода, защото говорим за неизбираемия кандидат, а кутията "Позитания" винаги произвежда конфликти.

Николай Камов изрази предпочитанията си за Мая Манолова сред всички посочени от левицата номинации за кандидатпрезидентската надпревара, като се аргументира с факта, че тя не е от вътрешните среди от БСП, срещу нея има неистова атака да бъде елиминирана, но тя за разлика от много други има обществен статут и се е доказала със своята дейност.

ГЕРБ е единствената партия в България, която се занимава с обществените отношения, добре или зле, смята още Камов. Той определи изтеглянето на Ивайло Калфин от вицепремиерския пост като липса на държавническо отношение.

Източник: Гласове

 

< Назад към всички новини
Регистрация
?