16 Април 2016

Лого на деня: "Имидятли канектед" със свински опашки


 

 

След като днес Министерството на туризма публикува предложенията за ново туристическо лого на България, в социалната мрежа се появи друго предложение. То се състои от надпис с името на страната, свински опашки в цветовете на знамено - бяло, зелено и червено, както и два вида мото - "Имидятли канектед" и "Внезапно се привързваш".

Авторът, който е неизвестен, се е вдъхновил от гражданските арести по границата на страната. В край на миналата седмица на медиите беше изпратен любителски запис, на който се вижда как мигранти са легнали на земята, завързани със свински опашки, а снимащият им крещи на английски език с акцент да се връщат обратно в Турция.

Също така премиерът Бойко Борисов първо поощри акциите, а след това се обяви "против", когато се нарушават права. Изказванията му по темата предизвикаха и видео карикатура на Чавдар Николов, излъчена в сутрешния блок на "Нова", като след това медията изтри целия му канал в сайта за видеосподеляне Vbox7. След остра обществена реакция от "Нова" възстановиха карикатурите, но се оправдаха, че са гледани малко и затова са прекратили договора си с Николов. Лого на деня: "Имидятли канектед" със свински опашки

От Дневник

Последна промяна в 18:38 на 15 апр 2016, 6494 прочитания, 71 коментара

< Назад към всички новини
Регистрация
?