13 Юни 2016

Мозер: Близо сме до дъното в политиката

Най-малко промени има в ГЕРБ, защото е хубаво да си на власт. Всички се държат за тебе, за да не изпуснат местенцето си, където са се настанили. Но в другите партии и организации има доста проблеми, които не са много приятни. Надявам се, че от тази политическа разруха, която се наблюдава, да излезе нещо по-добро. Това каза почетният председател на партия „Обединени земеделци“ Анастасия Мозер по БНР.

Не мисля, че сме достигнали дъното в политиката, но сме доста близо до него, заяви Анастасия Мозер, като допълни, че има за какво да се работи, но трябва да се работи за доброто на България, а не за собствените си интереси.

За неразбирателството между партиите от Реформаторския блок Мозер коментира: Не са хубави тези неща, които стават, защото те така не правят услуга на България в един момент, когато тя трябва да съсредоточи вниманието си върху осигуряване на по-добър живот на българите.

Много от Реформаторския блок и много от политиците у нас работят за себе си, защото не се виждат резултатите, на които всички се надяват, заяви Анастасия Мозер. Тя се надява десните партии да намерят разумния компромис и да издигнат единна кандидатура на президентските избори.

Съжалявам, че Росен Плевнелиев няма да е кандидат. Аз бих го подкрепила, защото е разумен и честен, каза Мозер.

< Назад към всички новини
Регистрация
?