02 Април 2016

Ненчев профукал над 200 000 лв. за коктейл

Министърът на отбраната призна, че ведомството е платило 3 милиона на адвокатска кантора

Над 200 000 лева е профукал военният министър Николай Ненчев по време на визитата си в Полша. Това призна самият той вчера. Ненчев обясни, че сумата, похарчена за полета с военния "Спартан", е 7088 долара, а за т.нар. работна вечеря са отишли 200 000 лева.
 
От БСП обаче пресметнаха, че сумата е много по-голяма. Само един летателен час струва над 15 000 лв., а полетът до Варшава и обратно трае над 5 часа, коментира Атанас Зафиров.

Министърът на отбраната призна, че ведомството е платило 3 млн. лева хонорар на адвокатска кантора, свързана със защитника на Цветан Василев. Той не можа да обясни защо военното ведомство купува гориво от фирмата "Бентоил", за която се говори, че е свързана с Младен Михалев - Маджо.

Източник: Дума, 2. Април 2016 , брой: 76 

Нашият сайт Република бг. отдавна предупреди, ясно заяви и писа - че както министъра Ненчев, "поел" Министерството на отбраната, така и вътрешния министър гу'ша социоложката, прочее как и беше името - трябва да си слязат доброволно от столчетата. Твърде са им високи, наудобни, а от там само глупости насътвориха.

Главният аргумент обаче остава този, че ....не се грижат ни за екстериора, ни за интериора. Сиреч за вънкашностите и най-вече за вътрешностите ни. И понеже авторитетът, че и компетенциите даже стигат до Калотино, както ясно заяви един наш социолог но не на държавна ясла, харчат като за последно. То със сигурност таща се излезе, де. Нека почерпят душата своя, но не и душата на народа, както бе рекъл Ботев. Малка перефраза де -

Патриот е -душа дава, но не свойта  душа братя,а душата на народа....нали не сте го забравили от читанките. То може скоро да го няма, така че си направете изрезка да не ви се смеят внуците, че и такова е имало по нашите земи български. Като събрани от кол и въже министри, нали?" 

< Назад към всички новини
Регистрация
?