27 Октомври 2015

Припадналите в „Арена Армеец“ били ...симуланти

Шефката на Общинската избирателна комисия-София Диляна Иванова:
 
Членовете на секционни избирателни комисии (СИК), които потърсиха медицинска помощ в зала "Арена Армеец", са симуланти. Това заяви пред Дарик радио шефката на Общинската избирателна комисия-София Диляна Иванова по повод „заложническата криза“, при която хиляди хора останаха близо 40 часа затворени в залата, заради кошмарно забавяне при предаването на бюлетините и протоколите от вота.

Помолена да коментира фактите, изнесени от здравното министерство, че 117 души са били прегледани от екипите на Бърза помощ, а 12 от тях са постъпили в болница, Иванова заяви:

Не съм пряк свидетел на това, което твърдите, че се е случило и не знам каква е причината дадено лице да потърси медицинска услуга. Не знам дали е основателна причина да се потърси медицинска помощ.

Тоест вие подозирате, че тези хора са симулирали?, попита водещата на предаването „Кой говори“ по Дарик Пролет Велкова:

Да, точно така. На вас не ви ли се струва, че бройката от 117 души е внушителна, отговори шефката на ОИК-София и добави: Нормална ситуация. Няма нещо извън нормалното, което да се е случило.

Тя не смята, че има каквото и да било нарушение или основание за оставки на когото и да било. По думите ѝ членовете на СИК сами са си виновни.

 Причината е, че всичките членове на секционни комисии по свое собствено желание са станали членове на тези секционни комисии и самите те, поемайки това задължение стават длъжностни лица и съответно поемат задължения. Едно от които е, и същественото е, да се задължат след приключване на изборния ден да отчетат гласовете и да предадат протоколите и торбите с бюлетините, обясни Иванова заподозря и конспирация в медийните информации, че в спортната зала се е случвило нещо нередно.

Недоволството се състои само от група определени лица. Друга група пък, от хората, които са присъствали са доволни, коментира Диляна Иванова.

Освен това в залата имало достатъчно места за сядане и било въпрос на лично решение дали членовете на СИК да полегнат на земята или да останат на столовете.

 

Източник: clubz.bg 

 

 

 

 

 

Още от категорията

 
 

5 коментар/a

 
Абе на 27.10.2015 в 16:41
какъв е тоя манекен! Грозните жени са и зли.
 
МАЛ на 27.10.2015 в 16:50
Наглост без граници!
 
ффэ на 27.10.2015 в 17:29
народе, кефиш ли се да те рапат?
 
Васик на 27.10.2015 в 18:24
Да, така се изясняват нещата и хората са имали богат избор - да спят прави, седнали, легнали. За въздуха, който дишат, нали не са плащали?
 
ArmaniB на 27.10.2015 в 18:29
Тази е синоним на герб-красота във всяко отношение. Да я сложат за лице на партията.
 

Напиши коментар

 
 
 

Скандалът

 

Изгубената България

 

Кино

Кристофър Дойл: „Хонконгска трилогия” е най-добрият ми филм”

Кристофър Дойл: „Хонконгска трилогия” е най-добрият ми филм”

Авторската режисьорска лента „Hong Kong Trilogy: Preschooled, Preoccupied, Preposterous” (2015) на култовия австралийски оператор е прекрасен пример за това как се прави документален филм за демократи...

Вътрешни гласове

Когато демоните дойдат, те довършват Играта и водят артиста по неведоми и неочаквани пътища. Коко ни научи да бъдем здрави, защото, каквото и да си говорим, актьорът борави с демони. И когато ги призо...

Историята на една снимка

Общински избори в София

Общински избори в София

2015-10-25 06:25:52 448
 

Музиката на Гласове

Kathleen Battle and Wynton Marsalis: Baroque Duet

Kathleen Battle and Wynton Marsalis: Baroque Duet

Baroque Duet 1992 Documentary. Brilliant performance by Kathleen Battle and Wynton Marsalis.

Стани фен

 

< Назад към всички новини
Регистрация
?