26 Юли 2016

Първанов и Калфин са кандидатите за президент на АБВ

Георги Първанов и Ивайло Калфин са официалните имена, предложени за единни кандидатури за президент на широка коалиция „Ляво – Център“.

 

След заседание на Изпълнителното бюро на АБВ, ръководството на партията взе решение да препотвърди имената на председателя на АБВ и президент на България в периода 2002 – 2012 г. Георги Първанов и на зам.-председателя на политическата партия Ивайло Калфин, съобщиха от пресцентъра на партията.

В съобщението се казва още, че партията е готова за обсъждане на равно приближена, но силно избираема кандидатура за президент на широк кръг от политически формации от „Ляво – Център“. Ръководството на АБВ настоява за разширяване и ускоряване на преговорния процес по номинирането на единна кандидатура за президент и вицепрезидент на политическите формации, съобщава агенция Фокус.


Бележка на редактора


И стало предельно ясно, както се казва във стариите водевили. Момчета, защо не си идете там, където ви е мястото. То е по избор. Но не чрез вот всенароден. Понеже вече минахте по реда си и меко казано твърде скучни,  а покрай това и ....излишни станахте. Вижте там старата Библия, ако ви се види в много страници - то поне Благовест Сендов, академика, който я цитира крилато. И замина за Япония като посоль.Съпругата му казват имала 67 шапки, но то е клюка безподобна и арогантна пропаганда даже.

 

< Назад към всички новини
Регистрация
?