22 Април 2016

Сблъсък в сараите на Доган предшествал изчезването на Пеевски

Пеевски и Доган са в развод?

Не съм банкомат да ме източвате постоянно. Купувайте си изборите сами, крещял Делян Пеевски на Ахмед Доган. Кавгата избухнала на други ден след рождения ден на почетния председател на ДПС в боянските сараи.

Свидетел на сблъсъка сподели пред Фрог нюз, че децибелите на скандала били като рев на ракетен двигател. Само пари искате! Пари, пари, пари – няма вече, - атакувал фронтално депутатът от движението, притежател на съмнителни милиони.
 
"Ти за какъв се мислиш, бе! Аз съм те създал! Без мен си нула, петно, - отвърнал на разпенилия се млад олигарх Доган. Дадох ти бизнес империя в ръцете, не си изкарал сам и един лев, - не издържали нервите на основателя на етническата партия. И продължил: Самото ти име срина доверието на нашите хора в ДПС наполовина! Хората се отвращават от теб, търпят те заради мен, иначе да са те изхвърлили като боклук отдавна!”

Такива крясъци и епитети в сараите обслужващия персонал не помни. Като истински ураган описват те размяната на реплики и обиди между мъжете, които през последните десетина години превърнаха ДПС в емблема на тъмен бизнес и корупция.

"Ще се махна и без това не мога да ти дишам демагогията и простотиите повече", - налетял отново едрият политик.

"Няма кой да плаче за теб, но имаш дългове, които ще платиш! Ще пла-тиш – знаеш това, - отсякъл Доган и турил точка на скандала.

След скандала депутатът се изнесъл на виелица от сараите, където го чакала многобройната му охрана. Оттам отпрашил към х-л "Берлин", където е щабът на кръга #Кой, твърдят очевидци.

Източник: Фрогнюз

< Назад към всички новини
Регистрация
?