12 Юни 2016

Слави Трифонов: Да се спира референдум е долно и неуважително

Бележка на редактора

Видяла жабата, че коват вола и си вдигнала и тя крака. И какво стана- постъпи като изтърван пес по околностите, знаете как си "маркират" терена най-добрите приятели на човека.С казуса на учиндолския феномен, нищо швейцарско не е станало, нали разбирате. Или ако не се сещате да ви припомним  как направиха аутодафето на "бат Жельовия "Фашизъм", респ. поредица от случки от десена, или ако предпочитате хепънинги. 

Простотия е малко да се рече. То си е политселяндурщина, на иначе хора с претенции. Не че арат "Хамър",  даже с чужда пита рекламна помен правят.И така мотат наш Андрешко, ей на вече има няма 27 години.

"Ама как ги затапи, а?" - възторжено приглася хорът на простаците. Най-отгоре разбира се е Диригентът.

А сега братя поискайте някоя медия да ви даде профилите на "сите там пулитици", които се изредиха да гостуват шоуто на Слави. Белким светни на някой, че то си е машина за евтинджос пропаганда и сапунисване на суетни глави.

Със всичките там сценаристи и медийни влъхви, които устойчиво ни правят на маймуни.

Не, не са виновни. Виновно е копчето на телевизора, че заяжда. Дали то пък или едно там ментално реле, запазена бг марка.

Определено е клеясало, да знаете. Като СЕМ и други там "регулатори",  които  ни обгрижват по отношение на медийната хигиена.

Остана Конституционния съд да се произнесе кой колко да плаща за теляка. Понеже и сапунът, и водата, да не говорим за таса са си за сметка на сапунисвания.

Нали така?

Така, че нали ви е ясно? Или още не?

Добре де, де що е време предизборно пред нас е. Ще светне, няма начин. Сетне ще дойде и политическия махмурлук.

Но той си  е част от реалността у нас респ.тези, на които всичко им е ясно, много преди да се е случило каквото и да било.Слави Трифонов: Да се спира референдум е долно и неуважително

 

 

 

 

 

 

 

Слави Трифоноооооооф

 

Да се спират референдумите е долно и неуважително към българските граждани. Референдумите трябва да станат част от нашия живот, както в Швейцария. Референдуми трябва да има по всякакви въпроси“. Това каза Слави Трифонов, визирайки това, че президентът Плевнелиев е дал въпроси от референдума на Конституционния съд.
 

„Няма за какво да се извинявам на президента, какво се е случило толкова, не се е случило нищо незаконно, нито неморално“. Това заяви  още Трифонов в предаването „120 минути“ по бТВ относно скъсаната снимка на президента Росен Плевнелиев от сценариста на „Шоуто на Слави“ Филип Станев. „Не харесах това, което направи Филип, но това е негово право“, каза Трифонов. Той отрече да е знаел, че сценаристът му ще скъса снимката на президента в ефир. Плевнелиев е провокирал Филип Станев, като е дал на Конституционния съд трите въпроса от референдума на Слави Трифонов.

Трифонов припомни, че преди 3 години е била горена снимката на бившия премиер Пламен Орешарски пред парламента и тогава не е имало никаква реакция. Водещият Светослав Иванов припомни на Трифонов, че Николай Бареков е късал вестници в ефир и сега той прави нещо подобно. Слави го попита в отговор: „Приличам ли ти на Бареков?“.

„Най-отгоре в приоритетната ми стълбица стои законноста на страната и моралът“, каза той и обясни, че според законовите разпоредби в България това, което е направил Филип Станев не е наказуемо, а е по-скоро неморално и емоционално.

Трифонов категорично заяви, че до момента никъде не е заявявал, че ще влиза в политиката и ще прави партия.Той отрече информацията, че ще се кандидатира за президент.

В отговор на зрителски въпроси Слави Трифонов каза, че може и да се ожени и че не може да живее в чужбина, а само в България. По думите му ноговото семейство са колегите от шоуто и родината.
 
Източник: Фрогнюз
< Назад към всички новини
Регистрация
?