08 Май 2016

Стефан Данаилов за БСП: Най-големите ми страхове са какво ще се случи

"На горещия стол седна Корнелия Нинова, но много лесно се пада от него." Това каза от трибуната на 49-тия Конгрес на БСП народния представител от ПГ на "БСП лява България" Стефан Данаилов, след като резултатите от гласуването за лидер станаха ясни.

„Голям интерес към нашия конгрес от страна на журналистите и на българската общественост. На горещия стол седна Корнелия Нинова“, посочи той и допълни, че много лесно се пада от него.

Данаилов пожела на Корнелия Нинова успешна работа и я призова да внимава с обкръжението си. Той благодари на Михаил Миков, за работата, която е свършил до тук, но обясни, че работата не става само с деликатност, а според него партия се управлява и с "малко юмрук".

„Моите искрени и най-големи страхове са какво ще се случи утре. Скъпи приятели, защо сме тук, кой ни е пратил тук? Хората са ни пратили, членове на една партия, която се казва БСП. Ние дължим всичко на думичката БСП, защото първият ред никой нямаше да бъдат министър и на ръководни постове в държавата, ако не бяха издигнати и доведени тук.

Ето това не бива да забравяме. Моите опасения са утре какво ще настане. Не е това, че утре е 9 май“, сподели той.

По думите му важното е дали социалистите ще имат силите да се погледнат в очите. Ветеранът отбеляза, че за председател на били избрани само двама души и попита какво означава това.

"Моля ви от утрешния ден, от днешния ден, да турим усмивката и да забравим, че сме все неразбрани и прекаленото самочувствие ни забива като гвоздеи“, каза Стефан Данаилов.

Източник: Гласове

< Назад към всички новини
Регистрация
?