22 Май 2016

Стоичков: Които не дойдоха в София ги изтрих от телефона, край

Изтрих от телефона и зачерквам от живота си тези, които обещаха, а не дойдоха на тържеството ми. Считал съм ги за приятели, но оттук нататък вече да не ме търсят. Това заяви най-прославеният български футболист Христо Стоичков по бТВ ден след невероятното футболно шоу на националния стадион „Васил Левски”.

|22.05.2016
Стоичков: Които не дойдоха в София ги изтрих от телефона, край
Христо Стоичков

 


Ицо добави, че празникът се е получил такъв, какъвто си го е представял и е благодарен на феновете и приятелите си..

"За мен празникът се получи. И много по-добре, отколкото ако бяха дошли някои от големите звезди, защото са много претенциозни - искам това, искам онова. И накрая можеше да не дойдат и на мача", каза носителят на "Златната топка" и "Златната обувка" с известна горчивина.

"Хората на терена ли показаха, че най-много ме уважават? Те показаха! Няма да споменавам повече тези имена, които вчера казаха, че ще дойдат и не дойдоха. За мен те вече не съществуват. За мен те вече са изтрити от моя телефон. Те повече никога няма да бъдат близо до мен. Никога повече няма да се свържат с мен", категоричен бе Камата.

Източник: Фрогнюз

Бележка на редактора

Учете се братя. Имаме един поне, който не си поплюва. И държи да го уважават с пълно право при това. Вий, аджеба къде сте в агитката, ложата на подставената българска държавност, или там при мили женички и насмукани с бира приятлчета.

Така се прави. Така ни прилича. Нека други му викат такъв, онакъв. Себе си първо да видят, че са едни ....никакъвци.

Да си жив Ицо, все тъй здрав, прав, че и отгоре над всички, както те знаем. Пък само на 50 години. Ех, колко горя, колко много даде..

И пак те има. Каква по голяба Българска гордост от теб?

За чиста и справедлива Република!!

 

< Назад към всички новини
Регистрация
?