10 Юни 2016

Т. Стойчев: Политическият елит помагаше на Митьо Очите и Ценко Чоков

Слушаме наивистични обяснения за стрелбата в Слънчев бряг – била битов инцидент. Не му отива на примера Борисов да говори такива неща. Твърде наивно казва, че е бил битов скандал. Защо тогава вътрешният министър отива на мястото на стрелбата?! Това заяви в „Лице в лице” бившият шеф на ЦСБОП Тихомир Стойчев.


Т. Стойчев: Политическият елит помагаше на Митьо Очите и Ценко Чоков
Тихомир Стойчев

 


Групировките бяха създадоха изкуствено, държавата им помогна да възникнат. Босовете се изтеглиха и станаха почтенни, но отдолу изплуват други. С моите студенти изнамерихме четири фирми, които са рекетирани, продължи Стойчев.

Митьо Очите си е повярвал, че може да стане маршал, както и Ценко Чоков. Преди Чоков други хора, които правиха същото. Постоянните участници в политиката помогнаха да се преразпредели натрупаното. Докато има криминален пазар на стоки и услуги ще има организирана престъпност. Тя може да прерасне в терористична заплаха.

Организираната престъпност бе проспана от нашите управляващи. Държавната власт се е оттеглила отвсякъде. Имаме социолог за вътрешен министър. Разказва нещата като на конференция, критикува Стойчев.

Източник: Фрогнюз

< Назад към всички новини
Регистрация
?