07 Февруари 2016

Томислав Дончев: Не виждам интрига от срещата на премиера в Лондон

 

Томислав Дончев: Не виждам интрига от срещата на премиера в Лондон
Томислав Дончев

Гледах запис от срещата на премиера Бойко Борисов с българите в Лондон и не виждам някаква интрига", заяви вицепремиерът Томислав Дончев по БНТ.

Понякога появата на "синтетични истерии" пречи на реалната работа. Нормално е не всички да са доволни. ГЕРБ има най-голям интерес от предсрочни избори, но ние крепим стабилността в страната, заяви Дончев.
 
По думите му, има състезание по опозиционност в Народното събрание, което обхваща и част от управляващите. Правителството ще си върши работата докато може, категоричен бе вицепремиерът.
 
Томислав Дончев допълни, че очаква през 2016 г. страната ни да постигне икономически ръст, близък до 3 %.
 
Бележка на редактора
 
"Ти го плюеш, то казва, че дъжд вали". В нашия казус Лондонски. Е и, ? На това се казва тапигьозлък. Едно габровско квази Манчестерско наследниче /доколкото на нашето Габрово и Манчестър казаха, заради първочкачествените габардини, все с оборудване от най-доброто на Албиона, че и първо, второ и десерт даже на толкова селски момиченца, които се научиха да предат сукното по новому от цяла България/.
А, бе момчето, както се казва, не ти ли е наудобно пред тяхната памет да продаваш своите полит. салтанати. Когато те ставаха в 4 сутринта не за да се кланят на "боса", а да си свършат нормата и да си заслужат надницата.
И челяд отгледаха, внуци и правнуци все със светнали очи, за прогрес за просвета. Тази даваш ли си сметка бе момчето? Или отдавна си гурелясал че и съвети даваш другите да си не мият очите.
Айде баста. Скрий се там и където ти видят очите!!
Може пък и ББ да те вземе на самолета, който отлита вече в ....неизвестна посока. Западните медии със сигурност ще кажат къде е кацнал.
 
< Назад към всички новини
Регистрация
?