БЮЛЕТИН
18-08-2014
НОВИНИ И ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Август 06, 2014
Следващата задача е внасяне на спокойствие в работата на институциите, разклатени сериозно от БСП, ДПС и ГЕРБ, заради дребни сметки и накърнено его на повярвали си партийни лидери.
Прочети цялата позиция >
Август 04, 2014
„Република БГ“ е единствената партия в 25-годишната история на демократична България, която не само инициира подписка за премахване на държавните субсидии за партиите, но и успя да събере 373 хиляди подписа, с което ще вкара за пръв път въпроса...
Прочети цялата позиция >
Август 01, 2014
Строежът на мегаломански ядрени централи с технологии от миналото не отговаря на дългосрочните интереси на България.
Прочети цялата позиция >
Август 18, 2014
Коалиции няма да има, защото партията не е припознала никоя друга политическа сила, която да споделя нейните принципи и цели.
Прочети цялата новина >
Август 16, 2014
Пред първите гости на офиса Василев сподели, че листата за региона ще бъде само от местни жители, а като основни изисквания към кандидатите, той посочи, че очаква от тях три важни качества: компетентност, съпричастност и ентусиазъм.
Прочети цялата новина >
Август 04, 2014
„Законът категорично казва, че в министерски съвет трябва да се влезе с оценка за въздействието на околната среда, второ, с технико-икономическа и трето, доклад за управлението на отработеното ядрено гориво. И трите неща не са включени.
Прочети цялата новина >
ВКЛЮЧИ СЕ
Членство
ИЗТЕГЛЕТЕ ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ЧЛЕНСТВО
Симпатизантство
Симпатизантите са ценна част от екипа на Република БГ. Станете наш симпатизант и дайте своите предложения и решение по проблеми от вашия регион.

© 2013 Република БГ. Всички права запазени.